lauantai 15. joulukuuta 2012

Satellite Stories - ja jokin heräsi uniltaan

Olen tässä viimeisen viikon-parin sisällä alkanut taas löytää musiikki-itseni. Sen, joka on ollut unessa varmaan viimeisen vuoden verran. Luultavasti lähinnä siksi, että on ollut niin paljon kaikkea muuta meneillään että aivojen on ollut yksinkertaisesti pakko sammuttaa jokin osa-alue, laittaa se talviunille ja odottamaan aikaa kun tilanne taas tasaantuu. 

Nyt sitä tasaantumista on ilmeisesti ollut riittävästi, kun musiikki alkaa taas kiinnostaa. Tosin olen kuunnellut lähinnä parin-kolmen viime vuoden aikana kertyneitä vanhoja soittolistojani enkä ole vielä uskaltautunut ottamaan selvää kuluneen vuoden musiikkitapahtumista. Mutta kaikki aikanaan, ja luulisin että nyt on hyvä aika havahtua kun jokainen musiikkiblogi listailee menneen vuoden parhaita juttuja. Niistä voin tarkistaa, menetinkö mitään tai olisiko tänä vuonna ilmestynyt jotakin mikä jäisi kuunteluun pitemmäksikin aikaa. 

Tämä musiikkiherääminen vain vahvistui, kun kävin tänään toverin kanssa kuuntelemassa Eläimen ja Satellite Storiesin keikat Kerubissa. Eläimen naissolistilisäyksen toimivuudesta tai onnistuneisuudesta en ole täysin vakuuttunut mutta kaikille muutos suotakoon joten jatkakaa samaan malliin jos tuntuu että tämä on se mitä tahdotte tehdä. Satellite Storiesista puolestaan tuli se kauan kaivattu hyvä mieli, jota en ole keikoista tai musiikista pitkään aikaan onnistunut saamaan, kiitos teille siitä. 

Tästä on hyvä jatkaa, ehkä blogikin aktivoituu hieman.

PS. Satellite Storiesin uusi biisi skandinaavisista tytöistä oli tosi jees. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro huolesi: